tragovikomunizma
Druženje 23. Oct 17. 19:00

Tagovi

Šta se piše u komšiluku?

Pozivamo vas na komšijsko književno veče gde će biti predstavljen roman “Tragovi komunizma”, autorke Violete Ivanov. Iako će vas naslov, a i mesto promocije, verovatno asocirati na političke teme, ovde se radi o ljubavnom romanu koji govori o sudbini jedne porodice u turbulentnim decenijama koje su za nama. To je priča o ljuidima koji nisu izgubili veru u ljubav, bez obzira na nacionalnost, boju kože i sve predrasude koje nam se svakodnevno nameću.

Violeta Ivanov rođena je 1971. godine u Zenici, gradu u kome se odvija i početak i kraj ovog romana. Pisala je poeziju, ali se poslednjih godina posvetila isključivo prozi. Osim toga, bavi se i amaterskim slikanjem. Odrasla je u Sarajevu, gde je studirala na Pravnom fakultetu. Od kraja devedesetih živi u Novom Sadu i komšinica je Crne kuće.

Pozivamo i ohrabrujemo i ostale komšije koji se bave umetnošću da predstave svoj rad u CK13. Dovoljno je da nas posetite ponedeljkom od 14 do 17h ili da nas pozovete na broj 021 4737 601 ili da nam pišete na office@ck13.org

Podeli na:

facebook twitter