Muzički događaj 20. Feb 13. 21:00

Tagovi

Rebuild collective predstavlja: Hawser, To the Test i Vault Of Pain

1.HAWSER / Hardcore, Holandija

Holandki bend HAWSER postoji od 2011. godine. U pitanju je mladi četvoročlani hardcore bend koji je već te godine izdao 2 singla pod nazivom ”Swan song” i ” 1996”. Odmah posle toga su krenuli sa radom i svirkama. Za prvu godinu imali su preko 50 nastupa sa bendovima poput No Turning Back, Cruel Hand, All For Nothing, Risk It!, Defeater.

U februaru 2013. izdaju svoje prvo izdanje pod nazivom ”SHALLOW EARTH” koje ćete imati priliku da kupite na koncertu (vinil 10”) i podržite ovaj bend.

Za ljubitelje bendova: Backtrack, Turnstile, Expire, Trapped under ice

www.facebook.com/hawserhc

www.soundcloud.com/hawser

http://www.youtube.com/watch?v=BwzNyiFCWSY

2. TO THE TEST /Hardcore, Holandija

Ovo je pravi hardcore, sirov i neobrađen… i to opet iz zemlje drvenih klompi i lala. Ovo je muzika koja će vas naterati na stage dive i uzburkati vašu krv. To the Test je takođe veoma mlad hardcore bend koji je do sada izdao split izdanje sa bendom Striking Justice. Kombinacija za vaše uši je sledeća: nabijački brakedown & besno brzi rifovi.

www.facebook.com/tothetest

http://www.myspace.com/tothetesthardcore

3. VAULT OF PAIN / hardcore, Novi Sad

Ponosimo se što je ovaj bečejski hardcore sastav deo rebuild crew i pravi primer kako jedan bend treba da funkcioniše i napreduje. Iako su imali dosta poteškoća sa sastavom benda ipak su uspeli da istraju i nastave sa radom. Iza sebe imaju sjajan album ”Devastation of humanity”, koji su izdali prošle godine (naravno sami) i koji obiluje snažnim HATEBREED orijentisanim hardcore stilom. Neverovatno je koliko je bend napredovao u veoma kratkom roku. Dobro slušajte dok ovi momci budu prangijali hardcore sa dosta upliva metala i trasha. Bend je prošle godine snimio singl za pesmu ”Unbreakable horizons”, koju poslušajte obavezno na linku u delu video.

http://www.facebook.com/pages/Vault-of-Pain

http://www.myspace.com/vaultofpain 

Podeli na:

facebook twitter