Slušaonica Gothic Rock
Muzički događaj 16. Nov 18. 21:00

Tagovi

Paket aranžman: Slušaonica “Gothic rock”

Svi vi koji sedite u mračnim sobama čekajući da padne mrak, pozivamo vas na jednu gotičarsku žurku u CK13, Puštaće se muzika post-panka, novog vala, a u centru stvari će biti veliki bendovi poput The Cure i Joy division, a puštaće se i mnogi drugi.

Program:
21.00 – Fatalno romantični zvuci The Cure
21.30 – Depresivno hladni tekstovi Joy Division
22.00 – Mega mračni Markov mega miks

Program vodi Marko Pješčić.

—————————–
SLUŠAONICA U CK13!

Pozivamo vas da zajedno slušamo muziku. Slušamo razne žanrove: funk, jazz, indie, glam rock, punk i druge…

U vreme kada muziku može da ima svako, kada sa interneta muziku skidamo kao sa polica supermarketa, kada je prošlo vreme potrage za albumima, ono što nam preostaje je da muziku slušamo zajedno. Da slušamo albume, a ne samo hitove, da muzici vratimo pravu pažnju, i da se podsetimo da je njena svrhe da povezuje ljude raznih prostora i različitih perioda, a ne samo da zabavi. Muzika postoji i uvek će postojati mimo naših ličnih ukusa, ona nastaje u društvu, nosi obeležje vremena i prostora, socijalnog okruženja, ličnih odnosa…

Zato ćemo se kroz Slušaonicu vratiti korak unazad, i podsetiti se početaka nastajanja popularne muzike, istraživati muzičke žanrove i uživati.

Za Slušaonicu vam nisu potrebna znanja, pa ni slušalačka iskustva, već samo želja da provodite večeri u CK13, slušate muziku, slobodno govorite o njoj i razmenjujete je.

———–

Ovaj program je deo projekta “Paket aranžman”, podržanog od strane Gradske uprave za sport i omladinu, sa ciljem da se stavi akcenat na programe u kulturi u čijem osmišljavanju i realizaciji učestvuju mladi. Osim Slušaonica, “Paket aranžman” obuhvata i Art bioskop, galerijski program “Prvi put”, kao i književni format “Autor nije prisutan”.

Podeli na:

facebook twitter