Norveška Šum Žad
Muzički događaj 31. May 19. 21:00

Tagovi

Norveška Šuma + Žad

Norveška šuma je bend iz Novog Sada, osnovan jeseni 2013. godine. Svira melodični alternativni rok, sa uplivima drugih stilova (brit pop, hard rock, grunge, funky). U tekstovima se bavi emotivnim stanjem pojedinca sa osvrtom na socijalni momenat društva u kojem živimo. Bend je doživeo nekoliko personalnih promena, trenutno nastupa kao četvorka sa klasičnom postavom – gitara, bas, bubanj i vokal.

Na koncertu u CK13 predstaviće novi materijal na kojem bend radi neko vreme, kao i novog člana benda na bubnjevima, Borisa Barovića, kao i njegov izuzetan doprinos novom zvuku i stvaralašvu benda.

Žad ili Vesna Mitić je kantautorka koja dolazi iz Novog Sada. Muzikom se bavi čitav život, bilo kao igračica ili pevačica što ostavlja uticaj na njen autorski rad. Završila je osnovnu muzičku školu, smer solo pevanje i svira alternativni pop-rok na akustičnoj gitari. Do sada je nastupala na više kantautorskih festivala. Njen nastup u CK13 biće uvod za Mix Music Festival u Velikoj Gorici (HR) od 13. do 15. juna 2019. godine.

Cena karte za ovaj koncert biće 200 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Podeli na:

facebook twitter