Buč Kesidi Nemi Pesnik
Muzički događaj 18. May 19. 21:00

Tagovi

Buč Kesidi + Nemi Pesnik

Popularni pančevački levoruki indi pop disko rok elektro boj bend duo Buč Kesidi se vraća u Novi Sad i CK13 kako bi promovisao najnoviji singl “Đuskanje ne pomaže”! Pored selekcije hitova sa debi albuma “Posesivno-ospulsivni hospul”, za ovaj koncert su spremili i nekoliko novih do sada nečuvenih pesama sa predstojećeg drugog albuma.

Buč Kesidi je levoruki disko rokenrol duo iz Pančeva, potpisan za izdavačku kuću Kontra. Iza sebe ima debi album “Posesivno-ospulsivni hospul” koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?”, “Kafe aparat”, i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima. Krajem prošle godine izbacili su radijski hit “Nema ljubavi u klubu”, prvi singl sa nadolazećeg drugog albuma, koji je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka…). Poslednji singl koji je izašao u aprilu, “Đuskanje ne pomaže”, već dobija još bolje kritike i potvrđuje njihovu težnju ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu. Buč Kesidi čine Luka Racić za gitarom i efektima i Zoran Zarubica za bubnjem i semplovima.

https://www.youtube.com/watch?v=anidC6e9tJE

Nemi Pesnik je autorski bend iz Novog Sada nastao 2018. godine. Objedinjujući u sebi želju da bude autentičan deo naših prostora, a da pritom učini omaž najvećim svetskim bendovima dvadeset i prvog veka, bend peva o ovdašnjim životima i sudbinama, koristeći muzičke inspiracije koje dolaze sa raznih krajeva sveta i iz raznih žanrova.

https://www.youtube.com/watch?v=jlUPVBXF5pI

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Podeli na:

facebook twitter