Muzički događaj 05. Jul 14. 21:30

Tagovi

Benefit svirka

Pre više od mesec dana u Novom Sadu su akciju za prikupljanje nameštaja za ugroženi deo stanovništva pokrenuli Stanko Nikolajev i Aleksandar Stefanović sa svojim kolegama stolarima. Oni su uz pomoć volontera i ljudi koji su želeli da doniraju skupljali nameštaj, prepravljali ga ako je bilo potrebe i prosleđivali ugroženima. Sami su finansirali gorivo i hranu za volontere. Na žalost više nisu u finansijskoj mogućnosti da sami finansiraju akciju a pomoć koju su im mnogi obećavali nisu dobili. Svrha ove svirke je da pomognemo Stanku i Aleksandru da nastave sa ovom humanom misijom i olakšaju život još mnogim porodicama.

Bendovi:

Northern Revival
Novi bend iz Novog Sada. Četvorka koja svira stoner, southern rock/metal. Ovo im je treća svirka a prva u njihovom gradu kojom žele da se predstave svojim sugrađanima. Ove godine su objavili prva 3 singla. Uskoro se očekuje snimanje 4. singla kojim će završiti svoj EP.

Siempre Peligroso
Šapčani orijentisani na težak gitarski zvuk uz specifičan vokal koji karakteriše slobodu njihovog žanrovskog izražaja. Bend Siempre Peligroso 2009. počinje sa radom na novom materijalu sa kojim nakon godinu dana ulaze u studio. Prvim albumom ’”Siempre Peligroso” će se i zvanično oprostiti od tadašnjeg zvuka i time započeti novu priču. Ove godine bend izdaje svoj drugi album “Razor” i izbacio je spot za pesmu Laž. Trenutno promovišu novi album i dobar deo njega ćete imati priliku da čujete uživo na ovoj svirci.

Casillas
Novosađani koji sviraju alternative, noise/rock. Još jedan mlad bend koji je koncertno sve više aktivan i za kratko vreme je imao mnogo nastupa. Verujemo da su mnogima skrenuli pažnju na sebe a ako ih niste do sada čuli ovo je odlična prilika da se upoznete sa njihovom muzikom.

Podeli na:

facebook twitter