Tagovi

Video konkurs – Polozaj mladih u lokalnim zajednicama u Srbiji

Pozivamo Vas da nam se pridružite u promociji uspešnih priča, ali i skretanju pažnje na položaj mladih u svim lokalnim zajednicama Srbije. To možete uraditi tako što ćete snimiti i poslati nam kratak video klip do 3 minuta.

Kvalitet i forma nam nisu važni, to može biti kratak intervju, monolog, pesma, koreografija i sl. u kome je bitno istaći sledeće:

– vaše viđenje o položaju mladih ljudi u lokalnoj zajednici gde živite

– primer dobre prakse iz vaše zajednice (dobra saradnja, otvorena lokalna samouprava, uspešna akcija i sl.)

– problemi i izazovi sa kojima se mladi suočavaju u vašoj lokalnoj zajednici (bez obzira na to da li ima ili nema primera dobre prakse koje navodite)

Važna napomena : ovo nije konkurs i nema nikakvog takmičenja.

Sve klipove koje dobijemo kačimo na YouTube kanal Građanskih inicijativa i delimo na našim FB i Twitter kanalima. Kad se nađu u etru, “like and share” filozofija sa vaše i naše strane će učiniti da se čuje glas mladih na lokalu, uspešne priče promovišu ali i skrene pažnja na probleme koje mladi imaju u manjim sredinama.

Video klipove (ili linkove do njih na You Tube-u ili Vimeu) nam možete poslati na e-mail adresu jelenao@gradjanske.org do 6. jula 2012.

Klipove takođe možete upload-ovati na SENDSPACE servis i poslati nam link do njih.

Klipovi će takođe ući u sastav dugometražnog filma o položaju mladih na lokalu koji će biti emitovan na dodeli nagrada 10. avgusta 2012. godine a kasnije distribuiran svim lokalnim stanicama u Srbiji.

Nadamo se da vam ovo zvuči zanimljivo i da ćete prepoznati priliku da promovišete aktivnosti i projekte na kojima radite i da skrenete pažnju na probleme mladih u svom kraju.

Zajedno je lakše.

Tu sam za sva pitanja i pomoć. Puno pozdrava!

 

Jelena Ožegović
Odnosi sa javnošću/Public Relations Manager

 

Građanske inicijative/Civic Initiatives
Cara Dušana 70; Beograd
Mob/Cell: +381 64 42 92 664
Tel: +381 11 32 84 179, 32 84 188
www.gradjanske.org

Podeli na:

facebook twitter