Tagovi

Poziv za: Uradi sam-fanzin! Konferenciju

Omladinski centar CK13 raspisuje konkurs za učešće na dvodnevnoj konferenciji u okviru projekta “Uradi sam- fanzin”. Dvodnevna konferencija iz oblasti štampanih medija, istražnog novinarstva i dizajna, odvijaće se 19-20. maja 2012. godine, 14-20h u prostorijama Omladinskog centra CK13.
Cilj projekta “Uradi sam-fanzin konferencija” je okupljanje, umrežavanje i davanje podrške aktivizmu, autora i promocija etike “uradi sam”.

Autori publikacija, stripova, fanzina su pozvani da učestvuju na konferenciji i predstave svoje dosadašnje angažovanje na publikacijama, aktivizam kojim se bave, kao i svoje publikacije. Teme fanzina, časopisa: društveni problemi, pitanja i stavovi u društvu (antifašizam, feminizam, siromaštvo, tranzicija, obrazovanje mladih, nasilje u sportu, društveni pokreti i angažovane muzičke scene, nezavisno izdavaštvo), umetnost.

Projekat “Uradi sam – fanzin” se realizuje uz podršku američke fondacije NED, National Endowment for Democracy.

Da biste se prijavili na konferenciju “Uradi sam” posaljite mejl na: jelenatipsin@ck13.org sa sledecim podacima:
1. Ime i prezime
2. Ime publikacije i datum prvog obajvljivanja
3. Dosadašnje iskustvo u navedenim oblastima, kao i u sličnim oblastima
4. Kratki opis do 1000 reci o sadržaju prezentacije na konferenciji
5. Ukoliko je potrebno, pošaljite u dodatku mejla priloge (skenirane delove publikacije, linkove opisa publikacije).

Napomena: Vreme izlaganja svakog predavača je do 30 minuta + diskusija.

Ukoliko se bavite dizajnom uradi sam, pravljenjem bedževa, prišivaka, štampanjem majci, ili posedujete izdavacku kuću, prijavite se kako biste učestvovali na berzi “Uradi sam” tokom dvodnevne konferencije.

Nakon završetka konkursa, svi koji pošalju prijavu biće obavešteni o rezultatima konkursa i biti pozvani da se pojave na dvodnevnoj konferenciji “Uradi sam-fanzin”. Rok za prijave je 10.maj 2012. godine.

Podeli na:

facebook twitter