Tagovi

Prijave za radionicu plakata @Festival samoorganizovanja

KURS Udruženje će u okviru Festivala samoorganizovanja u Crnoj kući, 8. septembra održati jednodnevnu radionicu izrade plakata. Naglasak će biti na osmišljavanju aktivističkih plakata u kratkom vremenskom periodu. 

Društveno angažovanje često zahteva od dizajnera da se ad hoc uključe u lokalne inicijative i borbe i reaguju brzo. KURS će sa polaznicima radionice pokušati da prođe kroz neka od važnih pitanja: kako u kratkom roku doći do rešenja za aktivistički plakat, koja su pitanja na koja moramo odgovoriti pre neko krenemo sa dizajniranjem, kome se plakati obraćaju i šta poručuju? 

Polaznici bi trebalo da imaju osnovno znanje iz oblasti dizajna. Svi zainteresovani se ohrabruju da na radionicu dođu sa već odabranom lokalnom temom koju bi voleli da obrade na plakatu. 

Rok za prijavljivanje je 1. septembar u ponoć, učešće je besplatno, broj mesta je ograničen, a prijava sa osnovnim podacima (ime, prezime i kontakt telefon) i eventualno temom kojom biste se bavili na radionici, šalje se na e-mail: office@ck13.org (subject: za radionicu plakata).

Podeli na:

facebook twitter