Tagovi

Konkurs za volontere u okviru projekta „Klijalište solidarnosti“

Ako si željan/na da naučiš, rasteš, pomogneš i preneseš svoje iskustvo drugima, upoznaš nove prijatelje i učinis svet makar malo boljim mestom nego što je bio juče – na pravom si mestu!

VCV je u potrazi za 20 motivisanih mladih ljudi, starosti izmedju 18 i 30 godina, koji ce biti angažovani na projektu „Klijalište solidarnosti“ sa ciljem pomoći našim najugroženijim sugrađanima.

Više informacija o projektu:

Projekat ima za cilj podsticanje volonterskog i aktivističkog angažmana u lokalnoj sredini. Kroz obuku i sticanje potrebnih veština, mladi u Novom Sadu će dobiti priliku da uz pomoć i podršku Volonterskog centra Vojvodine sprovode aktivnosti na lokalnom nivou, šireći razumevanje, saradnju između ljudi i solidarnost, što ćemo sprovesti kroz obezbeđivanje solidarnih obroka za pripadnike ugroženih grupa u ugostiteljskim objektima na teritoriji Novog Sada.

Projektne aktivnosti:

  • Obuka za sprovođenje solidarnih akcija (Novi Sad, 10. novembar)
  • Rad na terenu: informisanje, dežurstva i razvijanje saradnje sa projektnim partnerima (novembar i decembar)

U okviru projekta predviđene su obuke i radionice za izabrane volontere koji bi na taj način dobili adekvatne veštine za realizaciju projekta, a sa krajnjim ciljem da zajedno učinimo promenu u našoj lokalnoj zajednici.

Volonteri će biti angažovani tokom celog trajanja projekta i biće raspoređeni u timove, čime će volontiranje biti realizovano u smenama (trajanje jedne smene je max 3h).

Ukoliko si zainteresovan/a za učešće u obuci, a zatim i u ostalim projektim aktivnostima, popuni google prijavu koju ćes naći na linku ispod. Dobrodošao/la si i da se priključiš aktivnostima naše organizacije koje nisu u vezi sa navedenim projektom.

Link ka prijavnom formularu: https://goo.gl/forms/s8Q9iYVw1aRtIWix1

Rok za prijavu je utorak, 6. novembar.

Podeli na:

facebook twitter