Tagovi

Poziv za volontiranje u Nemačkoj

Dragi aktivisiti/aktivistkinje,

Šta mislite o volontiranju u Nemačkoj?

Udruženje Schüler Helfen Leben nudi priliku za volontiranje u Neumünsteru u periodu od jula 2018. do avgusta 2019. godine. SHL volonterska služba se proširila sa “incoming programom”, što znači da je SHL u mogućnosti da primi volontere i volonterke, ne samo iz Nemačke, nego i iz zemalja bivše Jugoslavije.

Traže se aktivni mladi ljudi, koji će se rado uključiti u rad SHL-a na godinu dana, te u ekipi sa sedmoro vršnjaka organizovati veliku omladinsku akciju “Socijalni Dan”, skupljajući neprocenjiva lična iskustva, radeći na malim i velikim projektima u timu.

Rok za prijave je 22.02.2018. godine, sve detaljnije informacije i uslove učešća na konkursu možete pronaći na ovom linku.

Na stranicama od broja 8 do 12 možete pronaći sve infomacije i konakte vezane za konkurs na našem jeziku.

Srećno!

Schüler Helfen Leben je nemačka omladinska organizacija koja se zalaže za mlade ljude u Jugoistočnoj Evropi i sirijske izbeglice u Jordanu. U Nemačkoj Schüler Helfen Leben radi na jačanju participacije mladih i socijalnog angažmana: svake godine preko 100 000 učenika učestvuje na akciji” Socijalni Dan” i taj dan ne idu u školu, nego na posao, a zarađeni novac doniraju za projekte jačanja mladih, školovanja i demokratije u Jugoistočnoj Evropi i Jordanu.

Podeli na:

facebook twitter